DTP / Dizajn i priprema za štampu reference

Riječ klijenata

“Mi smo kao ustanova veoma zadovoljni uslugom koju nam pruža Web Media. U svakom trenutku smo sigurni da je naša stranica u pravim rukama…”

Merima Delić, Služba za informatičku podršku Internacionalni univerzitet Travnik – www.iu-travnik.com

Posebnost poslovnog odnosa, dostupnost, usluga kao takva, komunikativnost tima Web Medie su preduvjeti da ne mijenjamo pružaoca usluga i poslovnog partnera već deceniju. Posebnost naših zahtjeva, obim, komplikovanost i potreba za hitnom, kompletnom i preciznom intervencijom u virtuelnom prostoru, inovativnost i samostalne ideje tima Web Medije siguran su recept za rezultat koji nam je omogućio da postanemo, budemo i ostanemo lider u medijskom prostoru Zenice i regije. Bez imalo kurtoazije, da bi bi bili najbolji, morate uz sebe imati najbolje, a mi to imamo u ekipi Web Medije.

Adnan Džonlić, portali Zenicablog i Zenica.tv

“Zadovoljstvo je raditi sa ljudima iz Web Media. Web stranica je jako bitan segment mog poslovanja što je naišlo na razumijevanje i podršku iz Web Media, kako u trehničkom tako i u svakom drugom smislu oko stvari vezanih za web stranicu….”

Aida Crneta – Artesana Handmade – www.artesana.ba

“Web Media tim omogućio nam je da se doslovno uključimo u dizajniranje svoje web stranice. Uz ozbiljan pristup i fleksibilnost, omogućili su nam da zajednički nađemo balans između naših želja i realnosti. I ono nama najbitnije, svaki problem riješen je u realnom kratkom vremenu.”

Almir Akvić, razvoj i inovacije “AL-EX” d.o.o. www.al-ex.ba

“Danas je veoma teško pronaći suradnika koji će imati razumjevanje za naše poslovanje kao i pratiti zahtjeve naše klijentele. Na svu sreću, Web Media predstavlja poslovnog partnera koji nas prati u svemu navedenom. Imaju odličnu tehničku podršku koja je uvijek spremna da riješi problem i da nas savjetodavno uputi na pravi put što u današnjem brzom poslovanju predstavlja veliku prednost.”

Asmir Fetić, voditelj putničke agencije Zeni-tours Zenica  – www.zeni-tours.com

“Po preporuci, Web Media angažovana je na redizajnu web stranice Saveza samostalnih sindikata BiH. Prvi utisak je bio impresionirajući, jer osoblje, pored toga što je ljubazno i stručno, daje konkretne primjere i prijedloge kako određenu situaciju riješiti što je meni znatno olakašalo posao oko samog redizajna web stranice i uspostavljanja novog sistema funkcionisanja. Također, profesionalnost je na izuzetno visokom nivou što ih čini različitim i prepoznatljivim u odnosu na druge subjekte koji se bave ovim poslom. U cjelini gledajući, čast i zadovoljstvo je raditi sa osobljem iz Web Medie, mi ćemo i dalje sarađivati, a onom ko želi da ima svoju web stranicu za 10+ toplo bi preopručio saradnju.”

Kečo Adis, šef stručne službe – Savez samostalnih sindikata BiH – www.sssbih.com

“Želio bih vam se zahvaliti na dugogodišnjem partnerstvu sa izvanrednom podrškom za korisnike. Profesionalna usluga, stalna dostupnost i ljubaznost čine vaš tim izvanrednim. Radujem se nastavku saradnje sa vašom agencijom.”

Dževad Gazibara, bikt.ba Team